Wannahave: SuitSuit!

SuitSuit

Mocht je de echte modemeisjes volgen die de wereld over vliegen, dan ken je vast en zeker wel de gave koffers van SuitSuit! Deze zijn Instagramproof en doen het heel goed op mooie outfit- en travelfoto’s. Hij stond al erg lang op mijn wishlist, maar om de een of andere reden had ik hem nog steeds niet. Had ja, want van Duifhuizen kreeg ik mijn oh zo geliefde SuitSuit!

De koffers van SuitSuit zijn er in verschillende ontwerpen, afmetingen en kleuren. Zelf vond ik de Fabulous Fifties collectie altijd erg gaaf en dus heb ik hier een exemplaar van uitgezocht. Ik ging voor de kleinste versie in de kleur luminous mint. Dit handbagagekoffer is 55 cm. en mag je dus meenemen als handbagage. Ideaal!

Omdat mijn man en ik, voordat we kindjes kregen, bijna elk jaar wel op citytrip gingen was dit koffer hetgeen ik altijd miste. Ik had namelijk altijd een grote schoudertas mee waar ik alles in propte, met als gevolg een halve hernia. Wat een gesleep dat dat was zeg! Met dit fijne koffer is dat verleden tijd. Mocht je nu denken dat we geen citytrips meer doen heb je het mis. Zo zijn we eind 2016 nog onverwachts een lang weekend naar New York geweest…a dream came true!!

Even terug naar mijn SuitSuit, want hij is te mooi om niet te laten zien. Handig is dat hij vier wieltjes heeft die alle kanten uitdraaien. Zo kun je ermee rollen wat je wilt, je koffertje volgt je fijn.

Nog idealer is het slot. Wij zijn echte Amerikagangers en daar zijn TSA sloten verplicht. Nouja, verplicht…het is wel handig. Heb je geen TSA slot, dan mag je namelijk je koffer niet op slot doen. De douane moet er namelijk ten alle tijden in kunnen. De koffers van SuitSuit hebben een ingebouwd TSA slot (de douane heeft een sleutel voor deze TSA sloten), waardoor je je koffer toch veilig kunt afsluiten voor buitenstaanders.

De handgreep is mooi en stevig gemaakt. Ooit had ik eens een klein koffertje van de Hema en dit was prima voor één tripje. Toen brak al het e.e.a. af waardoor je het niet meer goed achter je aan kon trekken. Dat zal met deze SuitSuit niet snel gebeuren denk ik.

De binnenkant is ook echt top. Ik houd van vakjes en daarmee ben ik bij SuitSuit aan het juiste adres. Zoals je ziet zitten er genoeg vakjes in om kleine spullen in te doen. De buitenste rits (aan beide zeiden) biedt toegang tot een groot opbergvak, je koffer eigenlijk. Erg fijn dat je beide helften zo kunt afsluiten, want je bagage blijft zo nog beter zitten.

Wat mij betreft is deze beauty echt een item om verliefd op te worden. We hebben nu weer een goede reden om te citytrippen en het liefst zou ik er morgen weer een paar daagjes op uitgaan. Zoals ik al zei kreeg ik deze SuitSuit van Duifhuizen. Hij kost €119,- en mocht je dat veel vinden laat me je dan vertellen dat hij serieus zijn geld waard is!

Heb jij al een SuitSuit?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

6 gedachten aan “Wannahave: SuitSuit!”

  1. Ik heb mijn oog al een tijdje op de SuitSuit koffers en dan vooral de pastel roze. Maar tot nu toe had ik nooit genoeg geld om in de koffers te investeren. Ze lijken mij wel erg handig!
    Liefs,
    Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten