Was écht schoon met Marcel’s Green Soap wasmiddel

Marcel's Green Soap wasmiddel

Ken jij Marcel’s Green Soap al? Al tijden geleden ontdekte ik het merk en ik ben er mee blijven schoonmaken. De producten zijn namelijk schoon wat chemicaliën betreft en je kunt er dus met een gerust hart mee schoonmaken. Nu komen ze met het nieuwe Marcel’s Green Soap wasmiddel dat ik vandaag uitgebreid review.

Marcel’s Green Soap wasmiddel

Wassen, het is hier bijna dagelijkse kost, want met twee kleine kindjes is er altijd wel iets vies. Om dan met echt goed en schoon wasmiddel te wassen is dan een erg fijn idee. Wist je dat veel wasmiddelen palmolie bevatten. Je zult vast en zeker weten dan palmolie niet goed is voor het milieu en daarom besloten ze bij Marcel’s Green Soap dat daar verandering in moest komen. Na veel testen en uitproberen is er nu het 1e palmolievrije wasmiddel: Marcel’s Green Soap wasmiddel! Het is maar liefst voor 97% biologisch afbreekbaar. Ik ben hier heel blij mee, want palmolie veroorzaakt veel naars in de wereld. Het terugdringen ervan door bijvoorbeeld dit nieuwe wasmiddel te gebruiken helpt stapsgewijs naar de afbouw van het gebruik van palmolie.

Het nieuwe wasmiddel komt in twee geurvarianten: Vanilla Cotton en Patchouli Cranberry. Beiden hebben de kenmerkende verpakking van het merk: een grijze plastic flacon met zwarte dop welke 100% gemaakt is van gerecycled plastic. Op het label staat afgebeeld wat het is en welke variant het betreft. Het is lekker kleurrijk en staat vrolijk op je wasmachine.

Uiteraard ben ik het meteen gaan proberen met al die wasjes hier thuis. Jongens…wat werkt het goed! Het wast helemaal schoon, zelfs op 30 graden, en het laat een heerlijke geur achter in je kleding. Zo ervaar je dat fris gewassen gevoel nog meer. Mijn geurfavoriet is overigens Vanilla Cotton, al ruiken ze beiden erg lekker. Ik heb dus weer een nieuwe liefde van het merk erbij en blijf dit ook zeker gebruiken!

Het nieuwe Marcel’s Green Soap wasmiddel is vegan en kost slechts €5,59 voor 1 liter, top! Je shopt hem bij Marcelsgreensoap.com. Zo ben je lekker goedkoop goed bezig voor zowel je huid als de natuur. Goed om te weten is dat het geschikt is voor mensen met eczeem en een gevoelige huid.

Ga jij lekker verantwoord wassen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten