Wat geef je cadeau voor Valentijnsdag?

Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er weer aan jongens en dat betekent dat we met z’n allen op zoek gaan naar een goed cadeau voor onze geliefde. Nu de winkels dicht zijn lijkt dat een nog grotere opgave, maar niets is minder waar. Vandaag geef ik enkele leuke cadeautips voor Valentijnsdag!

Toegegeven, voor vrouwen is sneller iets te vinden dan voor mannen. Ook grijpen we al snel naar de welbekende standaard cadeaus, zoals geurtjes, etentjes etc. Maar wist je dat het ook anders kan?

Erg leuk, origineel en creatief vind ik bijvoorbeeld een zelf samengesteld pakketje. Hier moet je namelijk zelf wat beter je best voor doen en daardoor wordt het ook altijd goed ontvangen door je partner. Er zit moeite en liefde in. Bedenk wat leuke kleinigheidjes en pak die samen leuk in in bijvoorbeeld een cadeaubox. Denk hierbij aan een lekker drankje, hapje, chocolade, een bioscoopbon (voor als we weer mogen) etc.

Ben je liever van de praktische zaken, dan kun je ook een cadeau geven waar jij stiekem ook wat aan hebt. Bijvoorbeeld een item voor in huis dat jullie zo graag willen, maar wat er maar niet van komt. Denk hierbij aan een lamp, een mooie vaas (die geef je uiteraard wel inclusief bloemen!) of een eye catcher voor op je kast.

Mocht je het nu echt niet meer weten, dan is er DE Cadeaukaart. Hiermee kun je zowel fysiek als in de online winkels naar hartelust shoppen. Hij is bij maar liefst 5000 punten inwisselbaar, dus je partner slaagt hier altijd mee. Of hij/zij nu een klusser is (bouwmarkt), een gamer (speelgoedwinkel), een levensgenieter (hotels) of fashion minded (kledingwinkels) is, DE Cadeaukaart is op heel veel plekken in te wisselen. Fijn is ook dat je zelf het gewenste bedrag kunt bepalen, dus mocht je je lief nog niet zo lang kennen kun je er ook een bescheiden bedrag op zetten. Je bestelt DE Cadeaukaart eenvoudig online op DEcadeaukaart.nl.

Heb jij al een Valentijnscadeau voor je lief?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten