Wax to the max met Lycon

Lycon

Het ontharen en waxen van het lichaam is al lang niet meer alleen een behandeling die in het voorjaar en de zomer wordt gedaan. Een mooi glad lichaam is verzorgd, hygiënisch en… sensueel! Dit willen wij vrouwen liefst het hele jaar door. LYCON, de internationale marktleider op het gebied van professionele waxproducten, biedt met de Hot Waxes ‘So Berry Delicious’, ‘Lycoflex Vanilla’ en ‘So Yummy’ drie waxen met onweerstaanbare aromatische geurbelevingen. Hiermee wordt het ontharen van het lichaam een multizintuiglijke, ‘boudoir-like’ wellness-treatment!

Geef je body dit najaar een multizintuiglijke waxervaring met de Lycon Hot Waxes. De rijke formules van deze waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. Door de toevoeging van natuurlijke aromatische oliën heeft de wax een verzorgende eigenschap voor je huid. Natuurlijk doet een geur wat met een mens en dus is het extra fijn dat deze waxes een heerlijke geur hebben welke zorgen voor een op en top wellness genot! De waxen zijn er in drie verschillende geurtjes.

De Lycon Hot  Wax ‘So Berry Delicious’ heeft de onweerstaanbare geur van rijpe, sappige aardbeien. Ideaal voor de winter, want helaas moeten we deze zoete koninkjes dan missen. Deze wax is uitzonderlijk zacht voor de huid en sterk tegelijk en is geschikt voor alle soorten lichaamshaar en huidtypes. Hij kan ook perfect worden ingezet voor een Brazilian wax!

Lycoflex Vanilla Hot Wax van Lycon is een heel romige en flexibele wax met toegevoegd natuurlijk  vanille-extract. Deze heerlijke zoete waxsensatie is ongelooflijk zacht voor de huid en is daarmee uitstekend geschikt voor gevoelige huiddelen zoals het waxen van de bikinilijn of bovenlip, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Warme chocolade in de koude winter, wie kan deze geur weerstaan? Met deze wax beleef je een unieke waxervaring met echte chocoladewax! Deze uitzonderlijk zachte wax is verrijkt met pure chocolade-extract. Ervaar de unieke chocoladesensatie, terwijl je lichaam perfect glad en zacht wordt.

Een perfect gladde huid begint natuurlijk met een goede voorbereiding! Met deze Lycomit Exfoliating Mitt verwijder je makkelijk dode huidcellen zonder te irriteren. Ingegroeide haartjes worden losgemaakt, de doorbloeding van je huid wordt verbeterd en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Deze effectieve beautybehandeling is ook perfect geschikt om oude spray tan-restjes of zelfbruiners te verwijderen en de huid weer egaal qua teint te maken! Het resultaat? Een zijdezachte en perfect gladde huid. Deze scrubhandschoen is ideaal als voorbereiding op alle Lycon Waxbehandelingen voor het lichaam en onmisbaar voor thuisgebruik, tussen je waxbehandelingen door. Lycon Lycomit Exfoliating Mitt € 18.95

De Lycon Hot Waxen zij speciaal ontwikkeld voor de gevoelige lichaamsdelen en kunnen al worden gebruikt bij haartjes vanaf 1 mm. De waxbehandeling wordt gedaan bij de LYCON Waxing Professionals in meerdere salons door heel Nederland. Het verwijdert moeiteloos en snel ongewenste haartjes op zowel het gezicht als je lichaam, zonder een rode of geprikkelde huid achter te laten. Dit alles bovendien reeds op hele lage temperaturen, waardoor je huid gekalmeerd blijft. Het haar blijft weken lang weg en de huid voelt perfect glad en schoon aan zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haartjes!

Laat je professioneel waxen met Lycon bij een Lycon Waxing Professional bij jou in de buurt voor een mooi glad en verzorgd najaar én… om straks tijdens de feestdagen optimaal verzorgd in je mooiste ‘Little Black Dress’ of cocktailjurk te verschijnen! Wil je meer informatie over de Lycon Hot Waxes? Ga dan naar www.smoothandco.nl. Een Lycon Hot Wax heb je al vanaf € 22.50.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten