Webecos cleanser & toner

Waar we aan het aanbrengen van onze make-up en het stylen van ons haar veel tijd spenderen, besteden we slechts twintig seconden aan het reinigen van de gezichtshuid. En dat terwijl een goede reiniging de basis is voor een effectieve werking van je gezichtscrème en dus heel belangrijk is. De cleanser & toner van Webecos zorgen ervoor dat vuil, make-up, talg en dode huidcellen als sneeuw voor de zon verdwijnen, zodat je huid optimaal is voorbereid op de huidverzorging erna. Ben jij klaar voor de grote lenteschoonmaak?

Webecos One Step Cleanser

Supersnel je huid reinigen kan, mits je een goed product hiervoor gebruikt. De Webecos One Step Cleanser is een snelle en milde cleanser die in no time vuil en overtollig talg van het huidoppervlak verwijdert. Het resultaat is een schone huid die heel fijn aanvoelt.

Veel cleansers hebben helaas het negatieve bij-effect dat ze je huid best uitdrogen. Vreselijk vind ik zoiets, want soms gaat dat zelfs door naar een trekkerig gevoel. Je hebt dan niet bepaald het idee dat het wat goeds doet voor je huid. Gelukkig is dat bij deze One Step Cleanser niet het geval. Door de verzorgende ingrediënten als glycerine en tarweproteïnen droogt de huid niet uit, maar voelt hij juist heel schoon en comfy aan. Fijn is overigens de pompflacon. Je brengt het namelijk met een wattenschijfje aan en met het pompje kun je netjes werken. Een flacon van 250 ml. kost €19,50.


Webecos Blossom Lotion

De volgende stap is de Webecos Blossom Lotion. Deze lotion is zo vloeibaar als water en is te gebruiken als een toner. Hij verzorgt en verfrist de normale en vochtarme huid. De formule bevat o.a. kamille dat zorgt voor een extra verzorging van de huid. Een toner gebruik je altijd na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van je dagcrème. Het is een extra stapje in je huidverzorgingsroutine en zeker aan te raden wanneer je huid wat extra aandacht nodig heeft.

De Webecos Blossom Lotion komt in eenzelfde flacon met een inhoud van 250 ml. De toegevoegde oranjebloesem, vanille en menthol zorgen voor een heerlijke frisse geur. Altijd extra fijn, want fijne geurtjes in huidverzorging maken mij altijd blij. De toner laat ook geen plakkerig gevoel achter. Je brengt hem overigens ook weer aan met een wattenschijfje. Werkt heel erg fijn! De Webecos Blossom Lotion kost €19,50.

Alles wat Webecos ontwikkelt, komt uit eigen koker en bij de productie wordt niets overbodigs toegevoegd. De gebruikte actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen, waardoor huidvriendelijke cosmetica ontstaat met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten. De reinigingsproducten van Webecos zijn verkrijgbaar via Webecos.com en bij de betere schoonheidssalon.

Reinig jij braaf elke ochtend en avond je huid?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten