Webecos Vitacell Radiance

Webecos Vitacell Radiance

Soms heeft onze huid een opkikker nodig. De nieuwe Webecos Vitacell Radiance lijn, bestaand uit vijf producten, frist de doffe huid op en laat deze stralen. Het geeft je die fijne natuurlijke flow die we allemaal willen. Ik ontving drie producten uit de lijn om te testen.

Webecos Vitacell Radiance

De nieuwe Webecos Vitacell Radiance lijn is ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van de huid te onderstrepen. Het combineert bijzondere en krachtige ingrediënten uit de natuur om dofheid tegen te gaan. Ideaal om in de winter te gebruiken!


Webecos Vitacell Radiance Prepare Foam

Met deze zachte cleansing foam reinig je je huid elke dag op een milde wijze. Hij is geschikt voor alle huidtypen, dus ook de gevoelige huid. Hij verwijdert onzuiverheden en overtollige huidcellen op milde wijze zonder de essentiële hydratatie van de huid aan te tasten.

Heel fijn is dat dit product in een pompflacon komt. Je krijgt er meteen een schuim uit. Het schuim is vrij licht, niet al te vol. Voor een cleanser is dat natuurlijk heel fijn. Je brengt het aan met lauwwarm water en spoelt het af. Na gebruik voelt mijn huid schoon aan en niet trekkerig. Een flacon van 150 ml. kost €22,-.


Webecos Vitacell Skin Relief Toner

Een toner is een extra stap in je huid verzorging. Deze is op water gebaseerd en hydrateert je huid en brengt deze opnieuw in evenwicht. Hij bevat een cocktail aan werkzame natuurlijke stoffen die ervoor zorgt dat je huid er meteen zacht en gladder uitziet. Het verbeterd te huidstructuur en dat is heel fijn voor huidjes zoals die van mij, die soms wel een neigen naar onzuiverheden.

Toegevoegde hazelaar verfijnt poriën zonder de huid uit te drogen. Calendula werkt kalmerend, waardoor de soepelheid van je huid herstelt. Bellis Perennis (madelief) heeft eveneens een verzachtende werking. De toner komt in een fijne sprayflacon. Hij sprayt prima en er komt precies genoeg product uit. Laat het even drogen en ga verder met je huidverzorgingsroutine. Een flacon van 100 ml. kost €22,-.


Webecos Vitacell- 1 Skin-Energy Cream

Tot slot ontving ik nog de dagcrème welke goed aansluit bij de andere twee producten uit deze lijn die ik ontving. Hij behoort tot de laatste stap in je huidverzorging. Deze volle crème maakt je huid weer fris en minder dof. Hij bevat actieve ingrediënten zoals druivenpitolie en hyaluronzuur. Toegevoegde avocado-olie bevat veel omega-3 vetzuren die de hydratatie van de huid stimuleren. Als je dus goed naar de ingrediënten kijkt weet je dat dit een echte hydratatie boost is!

De crème komt in een potje van 50 ml. Hij is inderdaad vrij vol, iets dat je ook goed voelt met smeren. Hij smeert overigens wel goed, maar bij mij trekt hij niet helemaal in. Hij laat een ietwat plakkerig laagje achter en persoonlijk vind ik dat wat minder fijn. Dit is overigens bij iedereen verschillend, want elke huid is anders. Wat verder nog opvalt is de heerlijke verzorgende geur. Een potje van 50 ml. kost €37,40.

Naast deze drie producten bevat de lijn nog een Essence en een Enzym Masker. De producten doen wat ze moeten doen en geven inderdaad die mooie natuurlijke glow aan je huid terug. Webecos Vitacell Radiance is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalons en online te bestellen op www.webecos.com.

Ontbreekt die natuurlijke glow bij jou ook wel eens?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten