weDO/ haircare!

weDO/ Haircare

weDO/ is een nieuw en volledig eco-ethisch haarverzorgingsmerk met een uitgebreid assortiment van vegan en cruelty free producten. Elk product bevat tot wel 50% minder ingrediënten dan de gemiddelde haarmerken en dat is natuurlijk heel goed voor je haren. Ik kreeg onlangs een mooie pakketje met een complete haarverzorging en vertel je vandaag mijn bevindingen. 

weDO/ haircare

weDO/ is onderdeel van Wella, het bekende merk als het om haarverzorging en -styling gaat. Het merk is lekker verantwoord, want meer dan 90% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en ook weer recyclebaar. Het ziet er allemaal heel tof uit!

Ik kreeg de Moisture & Shine lijn, speciaal ontwikkeld voor normaal en breekbaar haar. Past helemaal goed bij me natuurlijk, want mijn geblondeerde haren hebben regelmatig wat te verduren. Een goede haarverzorging is dan ook zeker een must. 

weDO/ Moisture & Shine Shampoo & Conditioner

De shampoo is heerlijk. Hij werkt hydraterend en voedend en heeft een minimalistische formule. Hij schuimt niet mega veel, dus wanneer je net als ik veel haren hebt is het verdelen even oefenen. Toch krijg je jouw haren en hoofdhuid er prima mee schoon! Hij bevat o.a. rooibosextract en ruikt echt heerlijk! De conditioner komt in een tubevorm en past heel goed bij een verzorging na de shampoo. Hij werkt ook weer lekker hydraterend en zorgt ervoor dat je haren wat makkelijker doorkambaar worden. Hij heeft dezelfde lekkere fruitige geur dan de shampoo. De shampoo flacon heeft een inhoud van 300 ml. en kost €18,90 en de conditioner tube kost €19,90 voor 250 ml. 

weDO/ Moisture & Shine Hair Mask

Tussendoor kun je het masker gebruiken. Hiermee geef je je haren echt een boost. Persoonlijk gebruik ik heel graag maskers, want mijn haren knappen daar zo goed van op. Jammer is dat het in een potje van 150 ml. komt, dat is namelijk niet zo heel erg veel. Ook dit masker voedt weer lekker en zorgt ervoor dat je haren nog mooier in model vallen. Alsof je bij de kapper bent geweest! Gebruik hem overigens na je shampoo en voor je conditioner! Een potje van 150 ml. kost €24,90.

weDO/ Solid Shampoo Bar

Gebruik je liever een shampoo bar? Ook daar hebben ze bij weDO/ aan gedacht! In dezelfde lijn is namelijk ook een Solid Shampoo Bar verkrijgbaar. Het is een shampoo bar en ruikt ook weer zo lekker fruitig. Een product als dit dien je eerst tussen je handen te laten opschuimen en dan in je haren te verdelen. Bij lange en veel haren gaat dat iets moeilijker, maar het werkt evengoed heel fijn. Hij kost €14,90 voor 80 gram. 

weDO/ Nourishing Night Cream

Tot slot kreeg ik nog de Nourishing Night Cream, een crème die je aanbrengt in je haren en waarmee je slaapt. Wikkel wel je haartjes in een haarhanddoek, zodat het spul goed kan intrekken en niet all over je bed terecht komt. Je brengt het aan op de punten en de lengtes voordat je gaat slapen en de volgende ochtend spoel je het uit. Je kunt het ook laten zitten, maar zelf vind ik het fijner om uit te spoelen. Je haren voelen als nieuw!! Een tube van 90 ml. kost €24,90.

weDo/ is verkrijgbaar bij de geselecteerde salons en via een aantal e-retailers. Kijk voor meer informatie op www.wedoact.com of op Instagram via @wedo_act en #TogetherWeDo.

Ken jij de haarverzorging van weDO/ al?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten