Wilkinson Sword Intuition Complete

Wilkinson Sword Intuition Complete

Als het om scheermesjes gaat heb ik steevast een favoriet: de Wilkinson Sword Hydro Silk. Tot voor kort, want ik kreeg het nieuwe systeem van het merk toegestuurd: Wilkinson Sword Intuition Complete. Dit scheersysteem heeft 5 mesjes die voor zachtheid zorgen en een fijn design waardoor scheren nog makkelijker gaat.

Wilkinson Sword Intuition Complete

In het basispakketje zit een handle en één mesje. Als ik heel kritisch mag zijn vind ik dat altijd jammer. Dit soort producten zijn natuurlijk ontwikkeld om te verdienen op de navulmesjes, maar één of twee mesjes erbij was toch zeker prettig geweest. Anyway…de verpakking ziet er top uit, geheel in lijn met de andere producten van het merk. Het is classy en de combinatie van zwart en rose is super!

Het fijne scheermesje is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Door de slanke scheerkop met vijf Skin Perfect mesjes kom je nu nog gemakkelijker bij alle lastige bereikbare, intieme plekjes. De mesjes geven je een fluweelzacht scheerresultaat en dat is absoluut mooi. De Skin-Protect gel rondom de mesjes helpt het systeem soepel over je huid te laten glijden, waardoor er geen irritaties ontstaan. Tevens geeft deze gel een verzorgend effect aan de huid.

Mijn ervaring met dit nieuwe systeem is hartstikke goed. De huid voelt glad aan na het scheren en ik heb geen irritaties gehad. De handle is heel makkelijk en ergonomisch, want je kunt eenvoudig in alle richtingen bewegingen. Fijn is dat de boven- en de onderkant ervan anti-slip zijn, dus het mesje glijdt niet makkelijk uit je handen. Dat is met name fijn als je onder de douche scheert.

De nieuwe Wilkinson Sword Intuition Complete vind ik top! Of hij mijn favoriet Hydro Silk gaat vervangen weet ik niet, want die laatste geeft net wat meer hydratatie (en dat heeft mijn huid wel nodig). Een startsetje kost €7,99 en is verkrijgbaar bij de drogist!

Welk scheersysteem gebruik jij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten