Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Wilkinson Sword introduceert dit voorjaar een geheel nieuw scheersysteem. Het is iets dat je (ik althans) nog niet eerder hebt gezien en zorgt ervoor dat je nog sneller scheert. Heel innovatief als je het mij vraagt. Naast dat het praktisch gezien nieuw is, is ook de uitstraling van het scheersysteem wat veranderd. Het heet Wilkinson Sword Intuition f.a.b.. Wat dit scheersysteem zo uniek maakt?

Met Wilkinson Sword Intuition f.a.b. kun je twee richtingen uit scheren. Say what?! Ja…twee richtingen. Normaal gesproken gaat een scheermesje slechts één kan uit en moet je hem van je huid halen om ergens anders weer een nieuwe streek te zetten. Met dit nieuwe systeem is dat dus verleden tijd, want in één beweging kun je door.

Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit baanbrekende scheersysteem. Je kunt ermee van beneden naar boven scheren en meteen ook andersom. Hiermee werk je supersnel en houdt je meer tijd over voor andere leuke dingen.

De verpakking van de nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. is mooi en echt helemaal in stijl van het merk. Het zwarte steekt goed af met het roze en geel en dat maakt het aantrekkelijk in het schap. f.a.b. staat voor F(orwards) A(nd) B(ackwards). Dat zegt al genoeg toch?

Het mesje zelf ziet er lekker roze uit. Ik houd hier zeker van! Het is een combinatie van lichtroze met felroze en een klein beetje wit. Het materiaal is ook fijn en ligt stevig in de hand. Daarbij is het ook anti-slip voor een goede grip.

De Wilkinson Sword Intuition f.a.b. is de nieuwste productinnovatie in de Intuition-serie en het resultaat van jarenlang onderzoek en uitgebreid testen. “Ons doel bij de ontwikkeling van nieuwe scheersystemen is het zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele scheerroutine”, zegt Jochen Schmitz, Regional Marketing Director bij Edgewell Personal Care. “De Intuition f.a.b. werd vooraf intensief getest door consumenten en behaalde uitstekende resultaten. We zijn er trots op dat we met deze unieke productinnovatie nog meer aan de scheerbehoeften van vrouwen kunnen voldoen: Net als bij de lancering van de eerdere Wilkinson Sword Intuition, waarbij dankzij het geïntegreerde zeepblok geen extra scheergel meer nodig is, spelen we nu met de nieuwe en unieke functies van de Intuition f.a.b. opnieuw in op de voortdurende gemakstrend.”

Hoe werkt het dan precies? Dankzij de unieke opstelling van de mesjes, waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren, kun je twee richtingen op scheren zonder je pijn te doen of je huid open te halen. Met dank aan de water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt het ontzettend makkelijk over je huid.

Eerlijk? Ik was even bang om hiermee te beginnen. Zou het wel goed zijn en haal ik mijn huid niet ermee open? Ik zag het al voor me: overal wondjes en pijnlijke plekjes. Voorzichtig ben ik ermee begonnen op mijn benen, maar al snel was duidelijk dat dit heel goed werkt! Geen enkel wondje of irritatie te bekennen. Het werkt supersnel en dat is onwijs fijn! Het scheren van je benen, oksels en bikinilijn is vanaf nu een fluitje van een cent. Je huid is haarvrij en bovenal mooi glad.

Deze nieuwe manier van scheren is echt een goede uitvinding! Ik denk dat er in de nabije toekomst meer van dit soort scheersystemen gaan komen en dat andere merken volgen, want wat werkt het goed. Het speelt inderdaad in op gemak en gemak dient de mens toch? De nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist voor €13,99. Een navulling met daarin drie mesjes kost €14,99.

Wat vind jij van dit vernieuwde scheersysteem?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Wilkinson Sword Intuition f.a.b.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten