Win een jaar huiswerkbegeleiding met Mr. Chadd

Gaat je kind sinds dit school jaar naar het voortgezet onderwijs of zit hij of zij misschien al op het MBO? Dan heb ik vandaag een leuke winactie voor jullie! Je maakt namelijk kans op een jaarabonnement van Mr. Chadd, een superdienst die huiswerkbegeleiding wel heel erg makkelijk en toegankelijk maakt.

Huiswerk maken, sommige kinderen vinden het leuk, anderen doen liever iets anders. Soms kunnen er vragen ontstaan waardoor je kind niet verder komt met zijn of haar leerstof. Natuurlijk kan die vraag dan wachten en de volgende dag gesteld worden aan de leerkracht, maar hoe fijn zou het zijn als vragen vrijwel meteen beantwoord kunnen worden? Zo kan je kind direct verder met de leerstof en blijft er geen werk liggen.

Deze goede huiswerkbegeleiding biedt Mr. Chadd. Mr. Chadd is namelijk een online platform waar allerlei vragen gesteld kunnen worden over alle vakken die er maar zijn. Het werkt ontzettend simpel, want je zoekt het vak op en stelt jouw vraag. Dat kan middels een tekstbericht, een foto of zelfs een spraakopname. Binnen 10 seconden is er een coach voor je beschikbaar die je gaat helpen. Hij of zij zal de vraag helder en begrijpelijk uitleggen. Hierna wordt je vraag en het bijbehorende antwoord opgeslagen in je persoonlijke archief, zodat je het altijd kunt terugvinden.

Elke coach bij Mr. Chadd is gescreend en heeft een universitaire opleiding. Zo weet je zeker dat je ook een gedegen hulp hebt waarop je kunt vertrouwen. Nog een groot voordeel is dat Mr. Chadd op alle devices beschikbaar is, dus op je laptop/pc, de tablet en de smartphone. Deze dienst is 7 dagen per week beschikbaar, dus echt altijd te bereiken. Bij gebruik van Mr. Chadd heb je onbeperkt gebruik voor alle vakken en niveaus.


Win een Mr. Chadd jaarabonnement

Namens Mr. Chadd mag ik aan één iemand van jullie een jaarabonnement t.w.v. €249,50 weggeven. Hiermee kan jouw kind optimaal genieten van alle voordelen dat het platform te bieden heeft. Wat je hiervoor moet doen:

  • Volg Mr. Chadd op Instagram en Facebook.
  • Volg Zazazoo op Instagram.
  • Je tagt minimaal 2 personen op de Instagram post die bij dit bericht hoort.
  • Laat onder dit bericht een reactie achter voor wie je dit wilt winnen en waarom.

De winactie loopt t/m 2 januari 2020. Hierna ontvangt de winnaar een persoonlijk bericht. Let er dus op dat je bij de reactie onder deze blogpost een geldig e-mailadres gebruikt waarop ik je kan bereiken.


Naast huiswerkbegeleiding biedt Mr. Chadd ook bijles aan. Hierbij komt er een docent bij jou thuis om je kind te helpen. Dit gaat i.c.m. de Mr. Chadd app, waarbij er huiswerkbegeleiding geboden wordt. Een ideale combinatie voor als je kind wat meer hulp nodig heeft bij bepaalde leerstof. Wil je zelf Mr. Chadd ervaren? Dat kan vanaf €21,95 per maand. De dienst is bedoeld voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO.

Kan jouw kind huiswerkbegeleiding gebruiken?

– samenwerking –

2 gedachten aan “Win een jaar huiswerkbegeleiding met Mr. Chadd”

  1. Onwijs gaaf voor mijn jongste zoon Joey.
    Momenteel zit hij in groep 8 van de basisschool en gaat hij volgend jaar naar de middelbare. Welk niveau is nu nog niet bekend .
    In groep 7 is de nadruk op zijn gedrag gelegd ipv zijn leren. Wij dachten dat het met leren allemaal goed ging, totdat de lerares zei dat hij alleen naar naar praktijkschool kon. Enorm geschrokken natuurlijk, want hij heeft VMBO TL niveau . We waren er helemaal ondersteboven van. Was een jong meisje wat net van school af kwam en het eerste jaar voor de klas stond. Ze kon niet met onze zoon omgaan (oke, hij vond het leuk de clown) van de klas te zijn, maar bovenal superlief en superbehulpzaam. Helaas zag zij niet hoe ze hem kon helpen .NU in groep8 heeft hij 2 leraren die er samen met ons alles aan doen om hem naar zijn eigen niveau terug te krijgen. Zij hebben totaal geen problemen met zijn gedrag!. Inmiddels al van praktijkschool naar VMBO basis/kader gegaan, maar we willen graag met de cito’s kijken of hij naar VMBO kader/TL kan gaan en wellicht met de laaste cito nog een tree hoger kan tot waar hij hoort!. Mr. Chadd zou ons dus heel goed kunnen helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten