Winter Hand Care

winter hand care notino

Naast de Winter Face Care die eerder aan bod kwam ga ik het vandaag hebben over de Winter Hand Care. Ook je handen hebben in de winter namelijk een aparte verzorging nodig. De huid van onze handen voelt in de winter vaak droog en trekkerig aan. Een goede verzorging is dan een must. Vandaag laat ik je 2 toppers zien, waarmee jij weer poezelige handjes krijgt!

Neutrogena Norwegian Formula CICA Repair

Wie vaak alleen denkt aan een handcrème als het om handverzorging gaat heeft het mis. Nu we onze handen veel wassen en het buiten ook nog eens koud is, heeft de huid van je handen heel veel hydratatie nodig. En wat is dan beter om de huid een lekkere boost te geven? Juist! Dat kan met een speciaal handmasker. Net zoals dat voor je gezicht werkt, werkt dit onwijs goed voor je handjes. Dit Neutrogena handmasker is voor alle huidjes geschikt, zelfs de gevoelige huid.

Het zijn fijne handschoentjes met daarin een serum vol voedingsstoffen die je huid hydrateren en voeden. Het is misschien even wennen om met deze handschoentjes op de bank te zitten, maar je zult merken dat wanneer je dit gebruikt je handen een stuk zachter en gladder zijn. Een trekkerige huid is weg en ik vind het heerlijk! Het gebruik van dit masker staat gelijk aan een week lang handcrème smeren! Dit Neutrogena handmasker kost €3,90.


Nuxe Rêve de Miel Hand- en Nagelcrème

Het gevoel dat je na het handmasker hebt kun je natuurlijk blijven verlengen door het gebruik van een goede handcrème. Deze zijn er in allerlei soorten en heel veel merken en geurtjes. Vandaag laat ik je de Nuxe Rêve de Miel Hand- en Nagelcrème zien, want deze is top voor een droge huid.

Deze handcrème bevat honing dat regenererend werkt en voedt en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Dankzij Vitamine E worden tevens de nagels versterkt. De toegevoegde oliën zorgen ervoor dat je handen heerlijk zacht aanvoelen.

Ik vind hem onwijs fijn. Ook fijn: hij trekt goed in zonder een plakkerig gevoel achter te laten en lijkt te smelten op je huid. De geur is overigens heerlijk! Deze handcrème kost slechts €4,70 voor een tube van 50 ml.

Met deze twee producten kom je de winter goed door. Deze Winter Hand Care is eigenlijk onmisbaar. De prijsjes zijn lekker vriendelijk en voor iedereen goed betaalbaar, dus er is deze winter geen excuus meer om droge handen te hebben 😉

Welke handverzorging gebruik jij?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten