Wishful Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub

Wishful Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub

Speciaal voor de feestdagen komt Wishful met een erg leuke editie van de bestaande Yo Glow Scrub, namelijk de Wishful Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub. Hij ruikt zo onwijs lekker en doet je meteen verlangen naar Kerst. Superleuk natuurlijk en extra genieten. Hoe hij bevalt lees je vandaag.

Wishful Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub

De Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub is een 3-in-1 exfoliating enzyme scrub. Het is een echte limited edition, dus op is ook echt op. De 3-in-1 betreft een peeling op basis van enzymen, zuur en fysische ingrediënten. Bang voor een heftige peeling hoef je niet te zijn, want dit product is geschikt voor elk huidtype en werkt op milde wijze. 

De verpakking ziet er natuurlijk geweldig uit. De witte tube met gouden details en de peperkoekmannetjes erop schreeuwen Kerst. Ik als kerstmens word hier ultiem gelukkig van! Mocht je er zelf niet zoveel om geven, dan is het een geweldig product om cadeau te doen. 

De formule bevat o.a. ananas- en papajaenzymen, AHA’s en BHA’s en is hetzelfde als de originele Yo Glow. Deze limited edition heeft een heerlijke onweerstaanbare peperkoekgeur. Zo gezellig! De scrub zelf werkt exfolierend en verheldert en egaliseert de huidskleur. 

De textuur is heel fijn. Het is lichtgewicht en wat melkachtig. Je brengt het hierdoor heel fijn aan op een droge en schone huid. Masseer het zachtjes in met draaiende bewegingen. Zo werk je namelijk het beste onzuiverheden weg. Erna spoel je met water. Zelf gebruik ik het het liefst onder de douche, want afspoelen gaat daar net wat makkelijker. Deze scrub is geschikt voor dagelijks gebruik. Ik vind hem echt heel fijn, zowel qua gevoel als resultaat. Mijn huid voelt lekker zacht en schoon aan na gebruik en die geur jongens…die is heerlijk!!

De limited edition Wishful Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub komt in een tube van 40 ml. en kost €21,-. Je kunt hem shoppen bij Ici Paris XL of online bestellen op o.a. Iciparisxl.nl.

Zou jij deze Yo Glow Ginger Bread Latte Enzyme Scrub willen gebruiken?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten