Witte tanden binnen 2 weken met Listerine Advanced White

Een stralende witte lach wilt iedereen wel toch? Maar om nu aan de slag te gaan met tandenbleekmiddel gaat voor velen van ons wat te ver. Ik twijfel altijd of het wel goed is voor je tanden en gebruik liever een tandpasta speciaal voor wittere tanden. Nu kun je deze mondverzorging aanvullen met de nieuwe Listerine Advanced White, een nieuwe mondspoeling die zelfs hardnekkige vlekken verwijdert in slechts twee weken en helpt voorkomen dat nieuwe vlekken ontstaan. Het resultaat is wittere tanden en een mooie glimlach.

Tandverkleuring kan op twee manieren ontstaan. Enerzijds door intrinsieke verkleuringen in de tand zelf, veroorzaakt door bijvoorbeeld ziekte of het gebruik van antibiotica. Anderzijds door extrinsieke verkleuringen, veroorzaakt door afzetting op het tandglazuur waarbij het oppervlak van de tand verkleurt. Tegen het laatste kan iedereen iets doen. De nieuwe Listerine Advanced White verwijdert verkleuring van de tanden en voorkomt het ontstaan van nieuwe. Listerine Advanced White bevat, net zoals de andere varianten, de bekende Essentiele Oliën menthol, eucalyptol en thymol, die tandplakbacteriën helpen verminderen en het tandoppervlak reinigen.

Voor een goed resultaat dien je het product tweemal per dag te gebruiken. Binnen twee weken heb je echt wittere tanden. Het product heeft een niet schurende whitening technologie die vlekken oplost van het tandoppervlak. Polyfosfaten bouwen gelijktijdig een beschermend schild om te voorkomen dat er nieuwe verkleuringen ontstaan. Fluoride versterkt tenslotte het tandglazuur om het tegen tandbederf te helpen beschermen.

Tandverkleuring onstaat voornamelijk door een gebrek aan mondhygiëne of de consumptie van bepaalde producten zoals koffie, rode wijn, sigaretten, etc. Witte tanden hebben niet alleen invloed op je uitstraling, tandverkleuring gaat ook vaak hand in hand met tandsteen, tandplak en een slechte adem. Veel mensen met verkleurde tanden zijn daarom beschaamd om hun glimlach te laten zien. Listerine Advanced White geeft je die zelfverzekerde glimlach met wittere tanden terug op het gezicht. Deze nieuwe mondspoeling helpt verkleuringen op te lossen en nieuwe te voorkomen. De toegevoegde fluoride remineraliseert de tanden en versterkt ze tegelijkertijd.

Vanaf deze maand is de nieuwe Listerine Advanced White verkrijgbaar bij de drogisterijen en supermartken bij jou in de buurt. Voor een inhoud van 500 ml. betaal je €6,99. Ga jij hem proberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten