Xenos tuin inspiratie

Xenos tuin inspiratie

Is jouw tuin al klaar voor de zomer? Mocht je nog op zoek zijn naar leuke accessoires voor jouw tuin moet je zeker even verder lezen, want vandaag geef ik je samen met Xenos de nodige tuin inspiratie! Ik koos voor heerlijke Ibiza vibes en stylede mijn tuin geheel in zomerse sferen. Kijk je mee?

Een winkel waar ik altijd slaag is Xenos. Ze hebben er zoveel leuks voor in huis en in je keuken! Maar wist je dat ze ook genoeg hebben voor in je tuin? Zeker nu de heerlijke lentedagen eraan komen is het fijn om een gezellig sfeertje in je tuin te creëren. Met de items van Xenos lukt dat in een handomdraai!

Ibiza vibes

Voor op onze loungebank, die wij overigens vorig jaar kochten en waar ik nog heel erg blij mee ben, bestelde ik deze twee leuke kussens. De terra kleur steekt wat af bij het geheel en met de geborduurde figuurtjes erop doet het al zomers aan. Het witte kussen heeft lekker veel franjes en is geheel in Ibiza stijl! Beiden combineren heel goed met elkaar en stiekem wilde ik dat ik er nog meer had gekozen om de bank lekker vol mee te leggen.

Dan de tafel, want bij de lente en zomer hoort natuurlijk heerlijk eten in je tuin. Omdat wij een vrij lage tafel hebben die ook nog eens best klein is, was het even improviseren. Uiteindelijk hebben we er een leuk geheel van kunnen maken. De placemats schreeuwen ook weer Ibiza. Het materiaal en die natuurlijke kleur vind ik heel gaaf en zie ik het liefst overal in de tuin terug.

De bordjes zijn ook echt geweldig en matchen heel goed met de stijl die ik zo graag wilde. We hebben er al complimentjes over gekregen, dus ze zijn zeker een aanrader! Leuk overigens om twee soorten te combineren voor een speels effect.

De mokken daarbij zijn lekker stevig en komen in assorti kleur. Mijn lievelings is de paarse, heel zomers ook! Om het wat af te maken koos ik een lichtblauwe kleine dinerkaars, een klein groen citronella kaarsje tegen muggen en een vrolijk nepplantje in een Ibiza stijl bloempotje. Dit potje komt overigens ook nog in een grotere maat!

Voor nog wat meer sfeer koos ik de waaiers uit. Ik durf ze ’s nachts niet buiten te laten staan, want de voet is van hout en dat beschadigd natuurlijk heel snel met diverse weersinvloeden, dus elke avond gaan ze terug mee naar binnen. Ze zijn trouwens ook heel erg leuk voor op je vensterbank!! In onze plantenbak staat nog een te leuke fakkel met lila kaarsje erin. Ook hiervan wil ik er stiekem meer!!

Pampasgras hoort tevens bij die Ibiza stijl en dus mochten deze ook niet ontbreken. Ik zette ze in een klein groen vaasje. Het windlicht ervoor is heel gezellig. Het werkt namelijk op solar en geeft als het eenmaal donker is een heel gezellig en sfeervol licht. Perfect i.c.m. de fakkel en de kaarsjes op tafel dus.

Ik ben onwijs blij met het resultaat. Het is echt heerlijk geworden en wanneer het wat warmer is voel je je helemaal in Ibiza sferen in onze tuin. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar hier geniet ik echt heel erg van. Het mag voor mij dan ook al snel genoeg zomer worden dat ook die BBQ weer aan kan om heerlijk lange avonden te genieten in onze tuin. Al deze leuke items shop je bij Xenos!

Welk item zou jij graag in je tuin terug willen zien?

– samenwerking –

Eén gedachte over “Xenos tuin inspiratie”

  1. Wauw het resultaat is echt heel mooi geworden! Normaal gesproken gaan wij altijd naar Ibiza op vakantie. Ik ben zo gek op die stijl. Als echter blijkt dat het deze zomer nog niet mogelijk is om op vakantie te gaan. Dan denk ik dat ik de Ibizastijl maar naar mijn terrasoverkapping breng op de manier hoe jij het gedaan hebt!

    Vriendelijke groet,

    Carla

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten