Xsensible Stretchwalker Leopard

Xsensible Stretchwalker Leopard

Onlangs kreeg ik weer eens nieuwe schoentjes en dit keer helemaal in de trend van het moment, namelijk de Xsensible Stretchwalker Leopard uitvoering!! Zo ontzettend leuk en gaaf dat je je complete outfit er in no-time mee oppimpt!

Xsensible Stretchwalker Leopard

Leopard, je kunt er momenteel echt niet meer omheen. Het komt in allerlei vormen naar voren, denk aan truien, blousjes, broeken, jurkjes, accessoires en dus ook schoenen. Ondertussen kan ik wel zeggen dat ik van bijna elk kledingstuk iets van leopard heb en eigenlijk is dat nog niet genoeg. Heel blij ben ik dus met deze nieuwe schoenen, die geheel in leopard uitvoering zijn.

Als je goed kijkt zie je dat het geen ‘gladde’ schoenen zijn. De leopardprint is namelijk geheel uit haartjes gemaakt. Leuk detail! Daarnaast bevat het zwarte stukken van leer en een wit met grijze en zwarte zool. Zie je ook het blokje onder de schoen? Wat dat doet leg ik je nu uit.

Xsensible Stretchwalkers hebben allemaal een dergelijke blok onder de schoen. Dit zorgt voor ietwat onstabiliteit waardoor je tijdens het lopen je evenwicht goed moet houden en je houding hierdoor automatisch recht houdt. Denk nu niet dat je op de schoenen moet balanceren, want dat is absoluut niet het geval. Tijdens je eerste loopje erop merk je het wel, maar na vijf minuten ben je eraan gewend. Of het helpt? Het helpt mij ontzettend goed tegen mijn rug- en bekkenklachten, omdat mijn houding erg verbeterd is bij het dragen van deze schoenen.

Zijn ze niet gaaf?! Ik ben er ontzettend blij mee! Vooral omdat het voor mij een combinatie is van trendy schoenen en ook nog eens goede schoenen. En dan bedoel ik niet zomaar goede schoenen wat materiaal betreft, maar schoenen die ook voor mijn houding en daardoor dus mijn rug en bekken goed zijn. Het model dat ik draag is de Xsensible Stretchwalker Paris in Leopard uitvoering. Ze kosten €219,95. De Xsensible Stretchwalkers zijn er in ontzettend veel uitvoeringen, soorten en kleuren. Mocht je dit dus niks vinden, maar wel willen genieten van het comfort van deze schoenen, kijk dan zeker eens op www.xsensible.com om een voor jou geschikt model en kleur te vinden.

Ken jij de Xsensible Stretchwalker schoenen al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

3 gedachten aan “Xsensible Stretchwalker Leopard”

  1. Het merk ken ik en voor mij ook interessant denk ik in verband met mijn rugklachten. Zien er ook nog eens trendy uit, dat is mooi meegenomen! Enne…Wat zie je er goed uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten