Yves Rocher My Vanilla Garden

Yves Rocher My Vanilla Garden

Dit najaar komt Yves Rocher weer met een heerlijke nieuwe lijn, namelijk de Yves Rocher My Vanilla Garden. Het behoort tot een van de fijne kerstcollecties. Zoals de naam al doet vermoeden komt er de heerlijke warme geur van vanille in terug. Heel fijn voor tijdens deze kouder wordende winterdagen, want de geur van vanille geeft je dat heerlijke cosy gevoel.

In de My Vanilla Garden kerstcollectie zitten twee producten; een douchegel en een eau de toilette. Zoals we van Yves Rocher gewend zijn, zijn ook deze producten weer een pareltje voor het oog. Ik hou hier heel erg van en ben dan ook verkocht bij het zien van dit moois. Beide items kreeg ik in een leuke giftset, maar op de website zie ik ze enkel los staan.

Yves Rocher My Vanilla Garden douchegel

Laat ik beginnen met de douchegel. Feestelijke momentjes onder de douche, daar hou ik wel van. Al helemaal als we richting Kerst gaan en de geuren zo gezellig en warm zijn! Ik kan hier onwijs van genieten. De flacon ziet er prachtig uit en de douchegel ruikt heerlijk. Hij maakt de huid goed schoon en spoelt prima af. Door de warme dampen van de douche wordt je badkamer heerlijk gevuld met deze vanille geur. Een flacon van 200 ml. kost €3,95.

Yves Rocher My Vanilla Garden eau de toilette

Aansluitend is er nog de eau de toilette. Hiermee draag je de hele dag de fijne geur van My Vanilla Garden met je mee. De geur is lekker feestelijk en brengt je meteen in kerststemming. Ook deze flacon ziet er weer ontzettend mooi uit. De geur blijft ongeveer een halve dag om je heen hangen, daarna dien je het bij te sprayen. Dat is niet zo heel erg, want in een flacon zit 100 ml. Hij kost €19,95.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk en betaalbaar beauty cadeautje voor onder de kerstboom? Dan is deze Yves Rocher My Vanilla Garden collectie een goed idee! Je shopt het bij Yves Rocher.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten