Yves Saint Laurent Libre Intense

YSL Libre Intense

Vorig jaar kocht ik de toen gloednieuwe Yves Saint Laurent Libre geur. Sindsdien heb ik hem meerdere malen opnieuw gekocht, want jongens…wat is deze geur fijn! Dit najaar komt er een nieuwe variant op de bestaande geur: Yves Saint Laurent Libre Intense, die ik uitgebreid voor jullie gereviewed heb.

Yves Saint Laurent Libre Intense

Deze nieuwe Yves Saint Laurent Libre Intense is een opvolger van de Libre geur. Ik ben hier serieus helemaal verliefd op, dus kon niet wachten totdat deze nieuwe geur thuisbezorgd werd. De geur is geïnspireerd op de moderne vrouw die vrijuit haar excentrieke kant laat zien. Een echte vrouw vrouw! Het straalt warmte uit, unieke sensualiteit en vrouwelijkheid.

De flacon is hetzelfde als de reeds bestaande geur. Hij is niet vernieuwd, maar voor mij is dat ook prima. Ik vind deze flacon namelijk erg mooi. Het logo van YSL is in het goud om de flacon gewikkeld. Het goud komt tevens terug in een soort van ketting rondom de hals. De dop is zwart en glanst.

Omdat ik er zo weg van ben kocht ik meteen de grootste flacon, de 90 ml. variant. Hij is er ook nog in 50 ml. en 30 ml. Uiteraard geldt ook hierbij, hoe meer inhoud, hoe goedkoper het uiteindelijk wordt.

De geur van de nieuwe Yves Saint Laurent Libre Intense is ook weer heerlijk! De topnoten zijn vrij verfrissend, maar al snel erna komt een sexy bloemige geur tevoorschijn die warm afsluit. Ik hou hier echt van!


Topnoten: Franse lavendelolie en mandarijnolie

Hartnoten: Sinaasappelbloesem

Basisnoten: Ambergris, Vetiver en Madagascar Vanille


Net als de originele Libre geur blijft ook de Libre Intense heel lang geuren. Je sprayt het in de ochtend op en ruikt het ’s avonds nog steeds. Dit is natuurlijk super, want zo geniet je er de hele dag van! Het is overigens een eau de parfum, dus je hebt er sowieso lang plezier van.

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe YSL Libre Intense geur? Bestel hem dan online! Een flacon van 30 ml. kost €52,90, 50 ml. kost €79,10 en 90 ml. €102,40.

Ken jij de Yves Saint Laurent Libre geur al?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten