Zo combineer je een polo!

polo fashion tips

Draagt jouw man of vriend ook geregeld een polo in de lente en zomer? Ik vind het altijd super en erg mooi staan. Mits goed uitgekozen qua pasvorm staat een polo stylish en staat hij er altijd goed op. Soms kan het wel eens moeilijk zijn om een polo goed te combineren. Zeker wanneer de lente net begonnen is en we uit het truienseizoen komen. Met deze tips weet je een polo altijd goed te combineren.

Jeans

Het makkelijkste is natuurlijk om een polo op een jeans te dragen. Hiermee krijg je vanzelf een casual look, maar wanneer het een mooie getailleerde polo is en je hem draagt op bijvoorbeeld een donkerblauwe jeans kan het ook heel erg sophisticated zijn. Elke man heeft verschillende soorten jeans in de kast, dus deze combi valt altijd te maken.

Chino

Heeft jouw man of vriend al een Chino in zijn kledingkast liggen? Zo nee, dan is het zeker tijd om er een aan te schaffen. Vooral in de zomer zijn Chino’s supermooi om te dragen. Ze staan heel goed met een overhemd, maar ook op een polo. Kies voor verschillende kleuren om zo wat onderscheid te maken tussen de boven- en de onderkant. Hiermee maak je het geheel wat uitdagender.

Shorts

Shorts bij mannen kan soms wat gekkig zijn. Mede omdat volwassen mannen vaak voor kantoorlooks gaan en wanneer ze dan eenmaal een shorts aan hebben lijkt het net alsof ze op vakantie zijn. Weet dat er ook voor mannen hele toffe shorts verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan denim shorts, maar ook de eerder genoemde Chino is er in een geweldig short model! Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen waarom polo’s het hier heel goed op doen!

Accessoires

Een polo vraagt om goede accessoires. Denk aan een mooi horloge of een stoere armband. Tijdens het buiten zijn mag er een mooie zonnebril bij en de man is helemaal klaar voor de zomer!

Leuke tip: Bij Hemdvoorhem.nl shop je de mooiste polo’s! Ze hebben er in allerlei merken, kleuren en pasvormen, waardoor er altijd wel een exemplaar perfect past. Wij vinden die van Lacoste supermooi en hebben ze dan ook al in een aantal kleuren om lekker mee af te wisselen 🙂

Hoe zou jij een polo stylen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten