Zo geef je jouw bed een luxe uitstraling

Zo geef je jouw bed een luxe uitstraling

Hoe staat het met jouw slaapkamer? Is deze mooi en sophisticated? Of hangt er de helft van de tijd de was te drogen en slingert het speelgoed en dozen met zooi voor de zolder? Vaak ligt de realiteit hier ergens tussenin, maar wist je dat wanneer jouw slaapkamer een heerlijke mooie ruimte is, je veel beter en fijner slaapt? Tijd dus voor verandering! Ruim alle zooi op en pak jouw bed aan, want alleen al met fijn beddengoed en accessoires krijgt jouw slaapkamer een hele andere uitstraling.

Beddengoed

Beddengoed uitkiezen lijkt vrij simpel, maar wil je het goed aanpakken kan dat best moeilijk zijn. Je gaat namelijk voor een groter geheel, want zowel de rest van jouw slaapkamer moet qua sfeer hierbij passen, ook andere accessoires die je nieuw koopt. Kies daarom voor een vrij neutraal overtrek. Je hebt hele luxe dekbedovertrekken in hele fijne stoffen. Focus hier dan ook op en laat printjes achterwege. Ga dit keer voor kwaliteit en kies extra kussenslopen erbij uit. Deze verwissel je namelijk vaker dan jouw overtrek. Koop ook meteen meerdere setjes, want er ligt regelmatig een exemplaar in de was. Ga hierbij wel voor dezelfde stijl. Mijn tip: kies een fijne zachte stof die ademt!

Sierkussens

Heb je een nieuw dekbedovertrek erop liggen? Vaak ontbreekt het dan nog ergens aan. Wanneer je vaker in hotels komt weet je vast en zeker wat ik bedoel: sierkussens. Toen wij in Amerika waren lagen de bedden er vol mee. Ja…in Amerika kunnen ze hier wat van. In positief opzicht overigens, want het zag er altijd geweldig uit. Kies mooie sierkussens uit en bespaar hier niet op. De kussenslopen hoef je nauwelijks te wassen, want hier lig je niet op. Franjes of andere details vormen dus geen probleem. Kies per kant minimaal 2 (liefst 3) sierkussens uit in verschillende maten en laat die goed met elkaar matchen. Qua kleur ga je niet voor hetzelfde, maar juist voor of contrasterende kleuren of kleuren in andere tinten binnen eenzelfde kleur. Dit maakt het namelijk één compleet geheel.

Topping

Tot slot is een topping onmisbaar. Bij alles overigens! Een topping op je bed komt er in de vorm van een bedsprei. Deze leg je aan het voeteneinde en vouw je dubbel. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de sprei over het gehele bed te leggen, maar dan zie je niets meer van jouw nieuwe dekbedovertrek. Vouw hem dus dubbel en leg aan het voeteneinde. Desnoods kun je dit nog afmaken met een mooi luxe kussen dat je er nonchalant op legt et voilà! Jouw luxe hotelbed is klaar!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten