Zo kun je ook in het najaar van je tuin genieten

tuin

De zomer is helaas nu wel echt voorbij. De heerlijke warme dagen waarbij we van ’s ochtends tot ’s avonds laat heerlijk in de tuin vertoefden moeten we achter ons laten. Ergens is dat prima, want binnen kun je het ook gezellig maken. Toch mis ik dat buitengevoel wel eens, maar weet dat je dit buitengevoel kunt blijven behouden. Ook in het najaar en zelfs de winter en zonder het koud te hebben. Hoe? Dat vertel ik je vandaag!

Het buitengevoel binnen

Door veel planten naar binnen te halen kom je al heel ver met dat buitengevoel, maar wat als je nu eens zowaar buiten zit ook al zit je binnen? Dat klinkt heel ingewikkeld, maar het kan! Denk bijvoorbeeld eens aan een luxe veranda aan huis. Deze kun je helemaal dichtmaken met glas zodat je aan bijna alle kanten (behalve de kant van je huis natuurlijk) naar buiten kunt kijken en je dus echt dat buitengevoel beleeft. Heerlijk is dat, want tegelijkertijd zit je lekker knus en warm binnen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de wanden open te laten en heaters op te hangen.

Hoe richt je een veranda in?

Je kunt natuurlijk heel makkelijk een dergelijke veranda laten plaatsen, maar om het echt gezellig en knus te maken moet je zelf ook wat werk doen. Kijk eens rond op Pinterest en doe daar goede ideeën op. Ook kun je zelf wat leuke dingen bedenken, want iedereen heeft natuurlijk een eigen interpretatie van knus. Ik denk bijvoorbeeld aan een heerlijke toffe kachel, een lekkere loungechair met kussens en een bontkleedje. Zet er een laag bijzettafeltje bij voor jouw warme chocomel met slagroom en leg een mooi vloerkleed op de grond en jouw plekje voor het najaar en de winter is compleet!

Welke soorten veranda’s zijn er?

Veranda’s zijn er in allerlei soorten en maten. Voor elk soort huis is er wel een oplossing te bedenken, bijvoorbeeld voor een wellness tuin staat dit geweldig! Heb je een modern huis met een moderne inrichting? Ga dan voor een veranda in moderne stijl. Is jouw huis meer landelijk of heb je misschien een boerderij? Dan is een veranda in klassieke stijl heel tof. Het ziet er dan ook allemaal heel natuurlijk uit en je krijgt er geen gekke combinaties door. Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat jij het mooi vindt en dat jij er blij mee bent. Het wordt tenslotte jouw speciale plekje om lekker te genieten!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten