Zo maak je jouw herfstdag gezellig

herfstdag

Regenachtige herfstdagen zijn koud en vaak donker. Totaal geen gezellig weer als je het mij vraagt, maar daar kun je zelf wat aan doen. Met deze tips maak je jouw regenachtige herfstdag gezellig en krijg je hem goed om. Lees je mee?

1. Candles & music

Kaarsjes aan en heerlijke muziek opzetten, het is zo gebeurd maar het zorgt in die ene seconde voor instant meer gezelligheid in huis. De sfeer is goed en je geniet enkel alleen al van het niets doen op de bank. Laat het buiten maar lekker regenen!

2. Puzzles & hot choco

Puzzelen is misschien wat voor de oudere garde, maar ik vind het zelf heerlijk om te doen. Het liefst pak ik er puzzels bij van 1000 stukjes, want die krijg je in één avond niet af. Stal hem lekker uit op je tafel, daar waar je de plek niet nodig hebt om te eten. Heb je geen plek? Koop dan een houten plaat groot genoeg voor jouw puzzel. Zo kun je hem makkelijk verleggen zonder dat hij kapot gaat. Neem er een kop warme chocomel met slagroom bij en jouw dag kan niet meer stuk 😉

3. Crea bea

Ben je een creatief persoon? Dan is het tijdens deze regenachtige dagen heerlijk om Pinterest af te struinen naar leuke DIY ideeën. Misschien ga je al iets leuks voor Sinterklaas of Kerst maken? Of kom je ideeën tegen die je samen met de kindjes kunt knutselen? Sla alles op en haal alle benodigdheden in huis. Knutsel ze!

4. Luie stoel

Soms heb je van die dagen dat je lievere lui dan moe bent. Ik heb die ook, alleen met twee stuiterballen in huis heb ik overdag nooit echt rust. Hoe heerlijk is het om lekker op de bank te hangen of in die lekkere luie stoel te chillen en niets te doen. Zet Netflix aan met jouw favoriete serie of speel een spel op je computer of laptop. Met een Trustly casino betaling ben je lekker veilig bezig en krijg je zo een middagje om.

5. Dancing in the rain

Wil je er toch op uit? Trek dan lekkere warme laarzen aan die waterdicht zijn, een goede regenjas en neem een paraplu mee en ga de natuur in. Ondanks dat het regent kan het heel fijn zijn om even eruit te zijn en te genieten van de natuur. Eenmaal thuis stap je onder die heerlijke warme douche en warm je op met een soepje. Super gezellig en natuurlijk een hele fijne herfstdag!

Wat doe jij graag op een regenachtige herfstdag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten