Zo maak je zelf snel en makkelijk de lekkerste cocktails thuis!

cocktails thuis

Cocktails, je kunt me er voor wakker maken. Niets zo lekker als dat, met name in de zomer. Samen met een goede vriendin gaan we dan ook regelmatig in de lente en zomer het terras op voor een lekker cocktail. Ja…ook als we de kinderen erna van school moeten halen. Hoewel de exemplaren daar altijd top zijn kun je nu thuis ook makkelijk en snel een heerlijke cocktail maken. Hoe? Ik vertel het je vandaag!

Thuis cocktails maken

Thuis cocktails maken kan soms best een heel gedoe zijn. Je hebt per cocktail soms aardig wat ingrediënten nodig en verschillende flessen drank om mee te mixen. Ik vind dit echt een nadeel, want soms staat je complete kast hiermee vol terwijl je het niet heel vaak gebruikt. Zonde van je ruimte dus. Ook qua tijd ben je wel even bezig met het zelf maken van een cocktail. Tot nu, want met Cocktails-Thuis ben je zo klaar!

Cocktails-Thuis

Cocktails-Thuis is een webshop waar je deze drankjes kunt bestellen voor thuis. Het fijne hiervan is dat ze al voorgemixt zijn, dus je hoeft helemaal niet meer zelf te mixen. Uit een fles haal je ongeveer 4 redelijke cocktails om van te genieten. Leuk om te weten is dat ze naast cocktails ook mocktails hebben en gin tonics. Omdat het voorgemixt is hoef je het maar in een glas te schenken en te serveren.

Afgelopen weekend was het heerlijk weer en kwam mijn bestie deze cocktails proeven. Wij zijn overigens de perfecte proefpersonen, want hebben al heel wat verschillende versies van overal gehad, haha! Om het wat aantrekkelijker voor het oog te maken en voor die finishing touch kocht ik wat limoentjes en munt en maakte ik ijsblokjes. Onwijs fijn is dat je zo klaar bent en echt de lekkerste cocktail hebt!

Ik koos overigens Tequila Sunrise, Mojito en Martini Pornstar, welke toch wel mijn favorieten zijn denk ik. Het meest lekker vond ik de Mojito met wat verse muntblaadjes, twee schijfjes limoen en ijsblokjes erin. Superlekker, nog beter dan op het terras en natuurlijk veel goedkoper! Mijn vriendin dacht er net zo over. We hebben onwijs genoten van deze drankjes van Cocktails-Thuis. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Wanneer je cocktails bestelt bij Cocktails-Thuis en je in de omgeving van de Spaanse polder in Rotterdam woont kun je voor 12:00 uur bestellen en heb je ze diezelfde avond al in huis. Anders heb je hem binnen 1-4 dagen in huis. Een fles heeft een inhoud van 650 ml., waar je ongeveer 4-5 glazen uit haalt en kost gemiddeld €17,50. Niets van te zeggen toch?! Met de code JOLANDA5 ontvang je 5% korting op jouw bestelling (nat vandaag 14 dagen geldig), dus neem zeker eens een kijkje op Cocktails-Thuis.nl.

*geen 18, geen druppel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten