Zo shop je nog leuker jouw cadeaus bij elkaar!

De tijd van de feestdagen is weer voorbij en jongens, wat is dat balen. December is echt mijn favoriete maand, want ik kan intens genieten van de Kerst en alles dat daarbij hoort. Ook cadeautjes dus. Natuurlijk is het altijd leuk om cadeautjes te krijgen, maar geven is stiekem nog leuker. Heb jij binnenkort verjaardagen en al cadeaus in huis of moet je nog gaan shoppen? 

Maak een shopping list

Om allerlei cadeau stress te voorkomen kun je het beste een shopping list maken. Wat heb je allemaal nodig, waar kun je dit kopen en voor wie is het? Op die manier shop je gericht en heb je het allemaal op papier staan, zodat je het kunt afstrepen. Dit voorkomt dat jouw hoofd te vol raakt met allerlei dingen waar je aan moet denken en wat je nog allemaal moet doen. Het geeft dus wat rust en overzicht.

Samen shoppen is leuker

Je kunt natuurlijk alleen op pad gaan om al die cadeaus te scoren, maar het is natuurlijk veel leuker wanneer je samen met iemand gaat. Ga bijvoorbeeld met je beste vriendin of met je wederhelft. Op die manier kan hij of zij je helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Ga je bijvoorbeeld voor blauw of zwart? Moeilijk soms en dan is een tweede mening daarbij erg fijn. Het is ook veel gezelliger en je kunt weer even lekker bijkletsen. 

Shop in stijl

In stijl shoppen maakt het natuurlijk nog leuker. Laat bijvoorbeeld een paar tassen bedrukken die je meeneemt om spullen in te doen. Zo shop je samen met je vriendin in stijl. Leuk ook tijdens een thema dagje! Nog een leuk idee: laat ze bedrukken met iets leuks! Draag een comfy outfit en een paar goede schoenen, maar sta er wel top op. Zo voel je je fijn en slaagt jouw dag altijd. 

Plan een gezellig dagje

Echt goed shoppen doe je niet zomaar even tussen de bedrijven door. Het beste kun je er een dagje voor uittrekken. Misschien ga je zelfs naar een andere stad waar je een eindje voor moet reizen. Ook al blijf je in jouw eigen woonplaats, toch is het fijn als je de tijd hebt. Zo kun je op je gemak kijken. Ook kan het erg druk zijn en wanneer je een hele dag de tijd hebt hoef je je niet druk te maken als je ergens moet wachten. Het scheelt dus zeker ook wat stress. Mijn tip: plan tussendoor ook even fijne rustmomentjes in. Ga een kop koffie doen bij die heerlijke koffiebar of ga lekker lunchen in die fijne eettent. Shoppen is natuurlijk zwaar 😉

Shop met een budget

Shoppen met een budget kan lastig zijn, maar wanneer het om cadeaus gaat is dat zeker wel aan te raden. Zo voorkom je dat je voor de één een heleboel leuke cadeaus hebt, omdat je die toevallig tegen het lijf liep, en voor de ander een stuk minder. Hou het voor iedereen gelijk, dat geeft je ook hier weer overzicht en je portemonnee zal je dankbaar zijn.

Ga jij nog cadeaus shoppen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten