Zoedt tuin accessoires 2021

Zoedt tuin accessoires 2021

Nu het fijne weer eindelijk eraan komt kunnen we weer genieten van onze tuin. Ik vind het heerlijk om buiten te genieten van het zonnetje en al helemaal als het er ook nog eens gezellig is. Met de Zoedt tuin accessoires maak je je tuin helemaal gezellig en cosy! Vandaag laat ik je zien met welke items ik aan de slag ben gegaan.

Zoedt tuin accessoires

Ken je het lifestylemerk Zoedt al? Ze hebben allerlei uiteenlopende producten, zoals stationery, woon accessoires en ook tuin accessoires. Vorig jaar kreeg ik al een geweldige tuinposter die nog steeds hangt te pronken en dit jaar kwamen er drie toffe buitenkussens en drie muurcirkels bij.

Cosy to the max!

De buitenkussens van Zoedt zijn verkrijgbaar in twee afmetingen. De langwerpige kussens staan erg leuk in elke tuinset en de vierkante kussens zijn wat kleiner en ideaal om bijvoorbeeld in een wat kleinere stoel te leggen. Ik kreeg een combinatie van beiden. Zoedt staat erom bekend dat ze heerlijke quotes gebruiken die goed passen bij het artikel. ‘Mijn favoriete plekje is in de zon’ is daar zo’n voorbeeld van.

De kleuren van Zoedt kenmerken zich door wit en zwart en dit jaar komt daar ook kaki bij. Dat ziet er lekker rustig en naturel uit. Fijn is dat deze kleuren bij bijna elke tuinset passen en dus ideaal zijn om te combineren. Omdat ze allemaal dezelfde kleurstellingen hebben kun je ze zonder nadenken bij elkaar leggen. De kussens zijn gemaakt van een all weather stof, dus je kunt ze lekker buiten laten liggen. Ze verkleuren niet in de zon en regen handelen ze zonder problemen.

Circle around

Dan de muurcirkels. Sinds vorig jaar zijn deze cirkels geïntroduceerd en toen vond ik ze al geweldig. Ik had toen alleen nog geen geschikt plekje om ze op te hangen. Afgelopen zomer heb ik ons tuinhuis gewhitewashed en nu hangen ze daar geweldig op! Ook de cirkels doorstaan alle weersinvloeden en komen in dezelfde kleurstellingen dan de kussens. Het matcht dus als een malle!

De muurcirkels voor buiten kun je het beste met dubbelzijdige tape plakken op een stenen muur, maar heb je een houten ondergrond zoals bij ons het geval is, dan kun je het beste boren. Wij gaan er een klein gaatje in boren zodat we ze op kunnen hangen.

Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik heel blij ben met deze Zoedt items! Van meerdere mensen hebben we er ook al complimentjes over gekregen, zo leuk! Komende lente en zomer ga ik er onwijs van genieten en je zult deze te leuke items dan ook zeker meerdere malen terug zien komen in mijn Instagram stories.

Wil jij ook deze te gekke items van Zoedt bestellen? Dat kan op Zoedt.nl. De poster van op de foto’s is ook van Zoedt en heb ik al een klein jaartje hangen. Ik zag dat ook deze dit jaar nog te koop is. De poster is ook weather proof en kun je met een gerust hart buiten laten hangen.

Welk item van Zoedt vind jij het leukste?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten