Zomer in een flesje: Hei Poa

Hei Poa

Je kent vast wel Jil Sander Sun. Voor mij tot voor kort de zomer in een flesje. Daar is nu iets nieuws bijgekomen, want hetzelfde geldt voor de producten van Hei Poa. Ik kende dit merk voorheen nog niet en niet zo gek ook, want het was alleen maar verkrijgbaar in Zuid-Europa. Sinds kort is het ook in Nederland verkrijgbaar en ik durf te wedden…eenmaal geprobeerd en je raakt verslaafd!

De producten van het merk Hei Poa geven je huid en haar een geweldig heerlijke geur van een tropisch eiland, de zomer, de zon, wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Maar dat niet alleen: Hei Poa is een exotische parfumolie die bestaat uit 95% pure Monoi olie. En is daarmee een eeuwenlang beauty geheim uit Tahiti. Hei Poa is een weldaad voor zowel huid en haar, dankzij de verzorgende en kalmerende eigenschappen.

Al meer dan 40 jaar is Hei Poa geliefd in Zuid Europese landen als Griekenland, Frankrijk en Spanje. In ons land was het vrijwel niet verkrijgbaar tot nu! De roots van de lijn zijn de oliën voor de huid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse exotische geuren met meer dan 95% zuivere Monoi olie uit Tahiti.

Wat is Monoi de Tahiti

Monoi de Tahiti is een huidkalmerende olie, samengesteld uit twee authentieke natuurlijke ingrediënten: De Tiarebloem uit Tahiti en de olie van de Polynesiche kokosnoot. De ongeopende bloemen worden met de hand geplukt en ontdaan van de stampers. De bloemen worden vervolgens 10 dagen in de kokosolie gedrenkt. Daarbij is de regel dat er minimaal 12 Tiare bloemen worden gebruikt per liter olie. Alleen dan mag het eindproduct zich Monoi de Tahiti noemen. Hei Poa draagt met trots dit keurmerk, maar let op…helaas zijn er ook veel vervalsingen van Monoi op de markt.

Ik heb de olie ontvangen in de geur Tiare. Ik weet zo snel niet hoe ik de geur moet omschrijven, maar het is een soort van tropische zomergeur. Het ruikt heerlijk warm en misschien wel een klein beetje naar Jil Sander Sun.

De olie zit in een glazen flesje met een wat onpraktische opening. Een pompje of spray zou wat fijner zijn geweest met aanbrengen. Ondanks dat is het ontzettend fijn! De olie trekt snel in en geeft je huid een zacht gevoel. De geur blijft tevens goed op je huid hangen dus een EdT is echt niet meer nodig.

Naast de populaire oliën zijn de tropisch geurende suncare producten favoriet. Deze maken het vakantie gevoel compleet met een goede bescherming. Ik kreeg de SPF15 in dezelfde geur, Tiare. Het ruikt ontzettend lekker, maar wel was ik wat bang dat de olie een beetje op je huid zou blijven liggen.

Fijn is dat het een pompflacon is. Hierdoor kun je fijn doseren en gericht werken. Gelukkig trekt ook deze olie erg goed in. Je merkt helemaal niet dat je hem draagt en dat is voor mij echt een groot pluspunt. Wel laat het iets minder heftig het geurtje achter, maar ach…daar heb je de parfumolie voor!

Beide producten die ik heb ontvangen kosten €11,99 per stuk, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Ze zijn verkrijgbaar via www.heipoa.nl en wat mij betreft zijn ze echt aan te raden. Naast de geur Tiare zijn er nog andere zomerse geurtjes verkrijgbaar, dus je kunt kiezen wat je zelf het lekkerst vindt.

Kende jij Hei Poa al?

– Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Zomer in een flesje: Hei Poa”

  1. Ziet er zomers uit en klinkt goed! ik dacht eerst even dat het olie om te bakken was, een nieuw soort olijfolie… het is warm, ik weet het ;))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten