Zomercollectie 2022: ORLY POP!

ORLY POP!

Dat deze zomer vrolijk mag worden is wel duidelijk. Mocht je daar zelf nog over twijfelen, dan is die twijfel na het lezen van deze review weg. Ik ga je namelijk 3 van de 6 lakjes uit de nieuwe zomercollectie van ORLY POP! laten zien. Deze collectie is lekker kleurrijk en vrolijk en doet menig somber humeur als sneeuw voor de zon verdwijnen.

ORLY POP!

De nieuwe zomercollectie ORLY POP! is een waar feestje voor onze nagels. Sinds een paar maanden draag ik gelnagels, maar voor op mijn teennagels gebruik ik met name één van de gekregen kleuren heel graag. De collectie bestaat uit 6 lakjes, waarvan één topcoat met glitters. Bij ORLY weten ze wat lekker trendy en opvallen is en ook met deze collectie slaan ze de spijker weer op zijn kop. De felle en vrolijke kleurtjes doen het met name in de zomer goed op je nagels. Ik hou daar sowieso wel van!

De kleurtjes

De kleuren die ik kreeg zijn Crash the Party (paars), Connect the Dots (koraal) en Just an Illusion (glitter topcoat). Omdat ik dus gelnagels draag kan ik ze je niet op mijn nagels laten zien, maar uiteraard heb ik daar wel wat op bedacht 🙂 Met name de koraalkleur, Connect the Dots vind ik een prachtige kleur. Het is niet rood, niet oranje en niet roze maar meer een mix van. De kleur straalt warmte uit en is lekker opvallend. Bij een zongebruinde huid doet hij het ook heel erg goed. Doordat de kleur best neutraal is kun je er alle kanten mee uit en het nagenoeg op elke outfit dragen. Ik draag deze kleur heel graag op mijn teennagels. Anders is kleur Crash the Party. Deze paarse kleur springt ook in het oog en is ook weer lekker fel. Je moet er natuurlijk van houden, maar je maakt er zeker een statement mee. Ook deze kleur is top! De topcoat Just an Illusion kun je solo dragen op je nagels, maar ook combineren met deze of andere kleuren nagellak. Hij geeft een mooi en feestelijk effect en maakt het kleurtje net wat spannender.

De lakken van ORLY bevallen hier altijd erg goed. Op je nagels gaan ze, mits je de juiste base en top coat gebruikt, zeker een paar dagen mee zonder te chippen. Ook zijn de flesjes lekker groot van formaat waardoor je er vrij lang mee doet. Ook heel fijn is de dop die van een soort siliconen is gemaakt en daardoor een goede grip geeft bij het aanbrengen van de nagellak. Zo kan het niet meer uit je vingers glippen met alle gevolgen van dien. De borsteltjes zijn lekker groot, waardoor je in één of twee streken genoeg hebt om je hele nagel te bedekken. Twee laagjes kleur is overigens genoeg voor een goede dekking.

Naast deze drie kleuren is er ook nog een gele lak in deze collectie, een lichtblauwe en een roze. De nieuwe ORLY POP! collectie lakjes zijn verkrijgbaar voor €14,95 per stuk (een flesje bevat 18 ml.) en kun je online bestellen op bcnails.eu.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten