Zonbescherming met Kruidvat Solait

Kruidvat SolaitZomer betekent zon. En zon betekent genieten. Vaak wordt er vergeten dat een zonnebrandcrème zeer belangrijk is, misschien wel het belangrijkste! Je huid is zo fragiel en komt in de zomer veelal bloot te staan aan de schadelijke invloeden van de zon. Bescherm hem dus goed! Met de zonnebrandproducten van Solait ben je goed beschermd. Lees snel verder, want ik heb twee Solait producten voor jullie mogen reviewen.

De twee producten die ik heb mogen reviewen zijn de Solait Protect & Tan Sun Protection SPF20 en de Solait Sun Allergy Aftersun Care SOS Soothing Gel. Een compleet pakketje voor je zomerse huidbescherming en verzorging. Beide producten zijn van het eigen merk van Kruidvat, wat dus betekent dat ze een zacht prijsje hebben. Ben je al bekend met de eigen merk producten van Kruidvat? Dan weet je ook dat deze een zeer goede kwaliteit hebben en ze zeer zeker niet onder doen voor de A-merken.

De Kruidvat Solait Protect & Tan Sun Protection SPF20 is een handige sunspray met SPF20. Deze zorgt voor een medium bescherming en beschermt je huid tegen UVA en UVB stralen. De sunspray bevat vitamine E, wat ervoor zorgt dat jeuk na verbanden verminderd wordt. Handig, want veelal hebben mensen hier wel eens last van. Met deze Kruidvat Solait Protect & Tan Sun Protection SPF20 ondersteun je de natuurlijke bruining van je huid.

De spray werkt goed. Hij sprayt doelgericht, niet teveel en niet te weinig. In tegenstelling tot sommige andere sprays, want daarvan gaat vaak de helft langs je huid af. Zonde! Het product zelf is vrij dun, waardoor het goed smeerbaar is. Zoals je hieronder ziet is de vloeistof wit. Geen probleem, hij laat geen witte waas achter, zelfs niet als je in het water geweest bent. Ook trekt het vrij snel in, waardoor er geen vettig laagje op je huid blijft liggen. Dit vind ik heel belangrijk, want niets is zo vervelend als op het strand liggen met het halve strand aan je lichaam geplakt. Daarnaast vind ik het heerlijk zomers ruiken, maargoed…dat is natuurlijk mijn mening :). Voor zo ver ik het heb kunnen testen werkt het goed: ik ben niet verbrand!! Wel dien je je om de zoveel tijd opnieuw even in te smeren, iets wat je met elk zonbeschermingsproduct dient te doen.
Kruidvat Solait Protect & Tan Sun Protection SPF20 200 ml. – € 9.99

Dan is er nog de Kruidvat Solait Sun Allergy Aftersun Care SOS Soothing Gel. Een hele mond vol voor een goed en uitstekend product! Na het zonnen is het belangrijk om altijd een aftersun te gebruiken. Je huid wordt zo goed verzorgd na de stress die het heeft gehad tijdens het zonnen. Hierbij kunnen wel eens irritaties optreden, zoals zonneblaasjes of zelfs een zonneallergie. Om dit te voorkomen smeer je je huid in met deze Solait Sun Allergy Aftersun Care SOS Soothing Gel.

De gelformule werkt verzorgend en verzachtend voor je huid. Het helpt zonneallergie en zonneblaasjes voorkomen en heeft zelfs een verkoelend effect. Heerlijk toch?! Eenmaal op je huid voelt de gel heerlijk fris aan. Ik voelde mijn huid meteen kalmeren. Fijn, want een gestresste huid is echt niet fijn. Door de tubevorm kun je makkelijk de gel doseren. Je hebt ook enkel een klein beetje nodig, want ook dit product laat zich goed uitsmeren. Het trekt goed in je huid, zonder een vet laagje achter te laten. Je kunt je dus snel erna aankleden.
Kruidvat Solait Sun Allergy Aftersun Care SOS Soothing Gel 150 ml. – € 3.99

Word jij net als ik zo enthousiast over deze Kruidvat Solait zonbeschermingsproducten? Je kunt ze kopen bij een Kruidvatfiliaal bij jou in de buurt. Ga je liever niet de deur uit? Bestel ze dan vanuit je luie stoel via de Kruidvat webshop. Ik vind ze in ieder geval een echte aanrader en deze producten staan dan ook vooraan in mijn badkamerkastje deze zomer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten