Zwemavonturen Ariel + winactie!

Zwemavonturen Ariel

Tijdens het Hasbro event kwamen Benthe en ik haar al tegen: Zwemavonturen Ariel. Ariel ken je denk ik wel, van de Kleine Zeemeermin. Ze behoort tot de Disney Prinsessen en deze pop is dan nu ook nieuw en erg leuk om je kindje te geven voor Sinterklaas! Nog leuker: ik mag er eentje weggeven aan één iemand van jullie!

Disney Princess Zwemavonturen Ariel

Bij het Hasbro event lag Zwemavonturen Ariel in een bak met water. Ze is namelijk een soort van barbie-achtige pop die in contact met water zelf zwemt. Superleuk als je thuis een bad hebt of om mee te nemen op vakantie. Ook in de zomer biedt dit veel speelplezier!

Zoals ik al zei is het een soort van Barbie. Heel erg leuk, want Zwemavonturen Ariel heeft mooie rode haren die je kindje kan kammen en mooi kan maken. Ze draagt een bikini en is voorzien van een mooie staart die overloopt van turquoise naar paars.

De staart bestaat uit allemaal stukjes die los van elkaar op en neer kunnen bewegen. Hierdoor maakt Zwemavonturen Ariel een echte zeemeerminnen zwembeweging. Het is geheel tot in detail afgewerkt met schubben en een mooie versiering op de staart.

Hoe ze dan zwemt? Zie je de twee metalen bolletjes aan de voorkant van haar staart? Als deze beiden in contact met water komen gaat Ariel automatisch zwemmen. Haal je haar uit het water en zijn de bolletjes nog nat, dan blijft ze zwembewegingen maken. Droog haar daar dus goed af en ze stopt automatisch.

Waar ik zelf nog erg vrolijk van word, naast de mooie kleurtjes, is het mooie gezichtje van Zwemavonturen Ariel. Ze kijkt blij met haar mooie oogjes en tovert meteen een lach op je gezicht.


Win een Disney Princess Zwemavonturen Ariel!

Namens Hasbro en The PR Factory mag ik aan één van mijn lezers de Zwemavonturen Ariel weggeven. Superleuk om te geven als Sinterklaascadeau of misschien wel met Kerst? Hoe maak je kans?

Laat een leuke reactie achter op de blog incl. geldig e-mailadres

That’s it? Yes! Hopelijk doen er zoveel mogelijk mensen mee, want winnen voor je kindje is natuurlijk altijd het leukste! De winactie loopt t/m zondag 25 november. De winnaar krijgt erna een mailtje, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult.


Zwemavonturen Ariel vind ik superleuk en Benthe was er ook meteen weg van! Wij hebben geen bad, maar wel is deze pop erg leuk om mee te nemen op vakantie of als we gaan zwemmen. Ze kost €29,99 en is verkrijgbaar bij de speelgoedzaken en o.a. online te bestellen via Bol.com.

Waarom wil jij Zwemavonturen Ariel winnen voor je kindje?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

4 gedachten aan “Zwemavonturen Ariel + winactie!”

  1. Leuk! Mijn dochtertje houdt wel van zwemmen en lekker spetteren. Ze wil later als ze goed kan zwemmen ook op zeemeerminles, misschien moet ze maar eens goed kijken hoe Ariël zwemt 😉

  2. Super leuk! Mijn oudste dochter Alyssa vindt de Disney Princess poppen echt heel gaaf. Ariël staat letterlijk en figuurlijk op haar verlanglijstje, al vond ze wel dat de ‘gewone’ pop niet echt op Ariël lijkt. Want: geen staart.
    Dat zal met deze gave pop geen enkel probleem zijn. Meer Ariël de zeemeermin kan het niet worden 😉
    Heel leuk dat je hier iemand blij mee gaat maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten